SD NEGREIRA

Un óso duro no camiño

O instinto goleador dos nosos vermellos non foi suficiente para quedarse cos tres puntos antes un rival rápido, incisivo, ben colocado, como foi o Depor B durante todo o partido.

Comezou adiantándose o equipo con gol de Bragaña nun rexeitamento despois de balón parado centrado dende a banda esquerda. Cando máis parecía que o Negreira comezaría o seu recital goleador, como nos últimos partidos da casa, veu o gol de José Arenas, de falta directa a unhs 35 metros (imaxe da foto). Logo despois, Iván Pérez adianta ós blanquiazuis cun golazo de disparo franco que entra por toda a escadra esquerda da portería defendida por Pablo.

Ó reinicio, Josito empata o partido de disparo directo a uns 30 metros que entra polo lado dereito do porteiro Iván Parada, en substitución de Fabricio. O dominio táctico e de garbo dos nosos tivo o seu froito no minuto, cando Rodri puxo o 3-2 cun disparo franco dende fóra da área; e, cando todo parecía quedar sobre rodas, o Deportivo botou man da chispa para face-lo resultado final de 3-3 da man de Adrían, a falta dun minuto para os 90.

Sabor agridoce, perda do liderto antes das vacacións, pero o rival non foi nada fácil. Destaca-lo sobresaínte labor arbitral, correcto en xeral coma poucos. Vámonos ao Nadal cun excelente posto.